Airconditioning

U wilt koeling in uw woning, winkel of kantoor en bent op zoek naar een goede airco-installateur? Bij gecertificeerd koeltechnicus Marc Van Espen kan u een airco kopen van topmerken, toegespitst op de capaciteit die u nodig hebt.


Van Espen Marc bvba zorgt voor een volledige installatie van airconditioning en HVAC-systemen. Reken ook op ons voor alle onderhoud en elke herstelling.

Als gecertificeerd koeltechnicus kan Marc Van Espen u het beste professionele advies geven over het perfecte aircosysteem voor uw vereisten. Benodigde capaciteit en de structuur van het gebouw zullen bepalen welk aircotoestel u de beste resultaten zal geven.


De ruime ervaring en vakkennis bij Van Espen Marc bvba laat ons toe om in elke omstandigheid de meest effici├źnte oplossing voor airconditioning en HVAC te realiseren. Bovendien zijn wij steeds aandachtig voor de esthetische inpassing van de leidingen en toestellen in en rond het gebouw.

U krijgt u een kwalitatieve, klantgerichte service in zowel installatie als onderhoud en herstelling. Dat betekent dat u geniet van een gedegen vakkennis van alle producten en methoden inzake klimaatregeling, ook over de nieuwste materialen en technologie├źn.


Onze merken{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x