Verwarming

Zijn uw cv-ketel of radiatoren aan onderhoud of vervanging toe? Legt u vloerverwarming bij uw renovatie? Overweegt u de installatie van een warmtepomp? Hoort u gedonder wanneer u verwarmingsketel, condensatieketel en hoogrendementsketel hoort? Marc Van Espen geeft u expertadvies gebaseerd op drie decennia vakmanschap en ervaring.


Van Espen Marc bvba zorgt voor een volledige of gedeeltelijke installatie van verwarmingssystemen, vooral bij renovaties, maar ook bij nieuwbouwprojecten. Reken ook op ons voor alle onderhoud en elke herstelling, alsook de verplichte controle van uw verwarmingsketel.


Wij overlopen eerst met u wat uw noden en wensen zijn en gidsen u langs het aanbod op de markt. We schetsen de voor- en nadelen van verwarming op gas of stookolie, de verschillende condensatieketels en hoogrendementsketels en hun mogelijkheden, en beantwoorden al uw vragen over een warmtepomp voor verwarming en sanitair warm water, vloerverwarming, soorten radiatoren, verwarmingspanelen, thermostaten,...

Zodra u onze offerte goedkeurt, plannen wij de werken zo snel mogelijk in, ook rekening houdend met de organisatie van eventuele andere aannemers. Tijdens de werken zijn wij steeds aanspreekbaar voor vragen of opmerkingen. Wij leveren steeds volgens plan en budget, en met een perfecte afwerking.

Bij Van Espen Marc bvba krijgt u een kwalitatieve, klantgerichte service in zowel installatie als onderhoud en herstelling. Dat betekent dat u geniet van een gedegen vakkennis van alle producten en methoden in de verwarmingssector, ook over de nieuwste materialen en technologieën.


Onze merken

Bespaar & Bescherm

Wilt u graag besparen op uw energiefactuur en tegelijkertijd het milieu beschermen? Maak gebruik van de onuitputtelijke kracht van zonne-energie door de installatie van een warmtepomp, warmtepompboiler of zonneboiler.

Deze ecologische toestellen kunnen geïntegreerd worden in vrijwel alle verwarmingssystemen. Ze kunnen de verwarmingsketel bijstaan door te zorgen voor de verwarming van het sanitair warm water. Of ze kunnen ook instaan voor de centrale verwarming van uw woning, winkel of kantoor, met een kleinere ketel ter ondersteuning.

Het huidige aanbod, dat nog blijft groeien naarmate deze technologieën meer ontwikkeld raken, laat reeds toe om een verwarmingssysteem volledig op maat samen te stellen. Van een mix van traditionele en nieuwe toepassingen tot 100% duurzaam en milieuvriendelijk.

Warmtepompen gebruiken tot 40% minder energie dan een traditionele verwarmingsketel. Zij onttrekken warmte aan de omgeving, die dan via vloerverwarming, convectoren, wandpanelen of radiatoren verspreid wordt in de woning of gebruikt wordt voor de verwarming van het sanitair warm water.

Warmtepompboilers zijn een speciale vorm van warmtepomp. Deze toestellen gebruiken de warmte in de omgevingslucht of de ventilatielucht in de woning om het sanitair warm water op te warmen. Daardoor is een warmtepompboiler een erg zuinige en milieuvriendelijke manier om water te verwarmen, zeker in combinatie met zonnepanelen.

Zonneboilers maken gebruik van zonnecollectoren en een warmtewisselaar in een opslagvat, die zowel op een vlak als een hellend dak kunnen geïnstalleerd worden, of in de tuin. Het warme water dat zo wordt gegenereerd, kan dienen als sanitair of huishoudelijk water of voor de centrale verwarming.

Van Espen Marc bvba installeert, herstelt en onderhoudt uw warmtepomp, warmtepompboiler of zonneboiler met een professionele service.

Wenst u graag meer informatie of een offerte?

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x