Over

Kwaliteit, vakkennis en ervaring

Zijn uw cv-ketel of radiatoren aan onderhoud of vervanging toe? Legt u vloerverwarming bij uw renovatie? Overweegt u de installatie van een warmtepomp? Hoort u het donderen wanneer u verwarmingsketel, condensatieketel of hoogrendementsketel hoort? Marc Van Espen geeft u expertadvies gebaseerd op drie decennia vakmanschap en ervaring.

U wilt koeling in uw woning, winkel of kantoor en bent op zoek naar een goede airco-installateur? Marc Van Espen bvba installeert een airconditioningsysteem van topmerken, toegespitst op de capaciteit die u nodig hebt.

Uw badkamer, keuken, garage, werkplaats,… heeft ventilatie of afzuiging nodig? U hebt een plafondventilator of staande ventilator die ontoereikend blijkt? Marc Van Espen installeert een volledig ventilatiesysteem dat zorgt voor een efficiënte, natuurlijke koeling.

Drukkerijen kunnen ook rekenen op de meer gespecialiseerde kennis en expertise in het installeren van de inkt- en koelleidingen van hun drukpersen.

Van Espen Marc bvba is uw expert in verwarming, airco en ventilatie, vanuit Booischot tot Leuven, Westerlo, Aarschot, Diest, Mechelen,… en daarbuiten.

Van Espen Marc bvba beschikt over alle basiscertificaten voor de sector en erkenningen voor verschillende specialisaties, ook voor de nieuwste technologieën en producten op de markt. Bovendien kan u rekenen op een persoonlijke en flexibele service die uw wensen voorop stelt.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x