Ventilatie

Uw badkamer, keuken, garage, werkplaats,… heeft ventilatie of afzuiging nodig? U hebt een plafondventilator of staande ventilator die ontoereikend blijkt? Marc Van Espen installeert een volledig ventilatiesysteem dat zorgt voor een efficiënte, natuurlijke verluchting en koeling. Voor zowel nieuwbouw als renovaties gebeurt dit volledig volgens de geldende EPB-normen. Er wordt steeds rekening gehouden met het functionele aspect gericht op efficiëntie maar ook met een esthetisch wegwerken van de leidingen en toestellen.


Van Espen Marc bvba zorgt voor een volledige of gedeeltelijke installatie van ventilatiesystemen, al dan niet in combinatie met airco als deel van een volledig HVAC-systeem. Reken ook op ons voor alle onderhoud en elke herstelling.Een goed ventilatiesysteem kan aangenaam zijn, maar ook absoluut noodzakelijk.

  • Bij u thuis kan ventilatie de lucht in huis laten circuleren om die gezond en koel te houden. Dit heeft meer en meer nut naarmate nieuwe huizen steeds beter geïsoleerd worden. Door onze huizen zo goed af te sluiten, is er veel minder natuurlijke luchtstroom doorheen de woning. De lucht kan dan zwaar en bedompt worden, met een laag zuurstofniveau. Ook vochtigheid raakt minder goed afgevoerd, met een groter risico op schimmelvorming en alle gezondheidsrisico's daarvan tot gevolg. Met een deugdelijk HVAC-systeem zijn deze zorgen voor altijd van de baan.
  • Voor professionele klanten is ventilatie of afzuiging vaak een vereiste. De lucht in een afgesloten restaurantkeuken, autogarage of productiehal zal snel verzadigd raken met schadelijke gassen en/of verbrandingsgassen en snel opwarmen zonder afdoende verluchting. Een efficiënt ventilatiesysteem zal niet enkel de lucht in deze ruimten gezond houden door die constant te vernieuwen, maar zorgt door de aanvoer van buitenlucht ook voor vaak erg welkome koeling.

Bij Van Espen Marc bvba krijgt u een kwalitatieve, klantgerichte service in zowel installatie als onderhoud en herstelling. Dat betekent een gedegen vakkennis van alle producten en methoden in de ventilatiesector, ook over de nieuwste materialen en technologieën.


Onze merken


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x